4.5.2018

Kevätkuulumisia

Jaahas, nykyään tulee näköjään bloggailtua vaan (jälki)flunssaisissa merkeissä. Nenu siis valui pari päivää antaumuksella ja pientä kipristelyä kurkussa, mutta toivottavasti ei isompaa takapakkia suuremmassa kuvassa. Pari kevyempää treeniä on tässä viikolla tullut jo tehtyä, mutta täytynee vielä vähän jarrutella menoa.

Sitten edellisen kirjoittelun reenihommat ovat muuten sujuneet tähän saakka ihan hyvissä merkeissä. Ehkä edeltävässä bloggauksessa julkistamissani 2018 teeseissä on jotain perää? Oma kapasiteetti ja käytössä oleva aika ei mahdollista määrillä mättämistä mutta sisällöllisesti ihan OK noin 6-7h treeniviikkoja on tullut tehtyä ja käyrien mukaan olisin mukamas kovemmassa iskussa kuin vuosi sitten kesäkuussa. Käytäntö voi kyllä olla jotain muuta....
Triathlonkauden avauskin alkaa olla jo pelottavan lähellä. Heltri Cupin merkeissä pulahdetaan jo vajaan kuukauden päästä Kuusijärvellä ja sitten 10.6 Tuusulassa. Alkukesän pää ja päätöstapahtumana on minulla Lahden uusi Ironman70.3. Loppukesään ei ole vielä buukattu mitään, mutta katsotaan mikä on kuntoisuus ja ehkä olen lähdössä taas Challenge Turkuun raastamaan.

Ei kommentteja: