17.12.2016

Talviurheilujuhlaa

Avasin tänään hiihtokauden 2016/2017 Paloheinässä. On se hieno laji. Samalla tuli näköjään hiihdettyä 55% vs. edeltävän kauden kilsat. Pitäisikö ottaa rohkeasti kauden tavoitteeksi kahden edeltävän talven kilsamäärien ylitys (102km) :-D

Mäkivetoja Munkissa jälkikasvun kanssa
Vantaan maran jälkeinen treenielämä on ollut vähän repaleista. Perheessä on pyörinyt muutama pikku flunssa ja toissa viikolla tuli vähän pannutettua pyörälläkin (musta jää + kiire uintitreeneihin, huono yhdistelmä). Tästä syystä loppukauden CSS uintitestikin meni pipariksi. Uusi yritys ehkä vielä tän vuoden puolella?
Pannutuksen jälkeen on joutunut pitämään juoksutaukoa ja muutenkin lenkit on jääneet aika vähiin osaksi koska en löydä nastalenkkareitani mistään (enkä raaskisi ostaa uusia...). Juoksun suhteen täytyy siis ottaa back to basics vaihe päälle ja katsotaan sitten keväämmällä uusia kellotuksia.

Arjen muutoksia on tulossa taas tammikuun lopulla kun perheen pienimmäisetkin aloittavat päiväkodissa ja palaan työelämään. Näin pääsen taas nautiskelemaan työmatkaliikunnasta ja siten olisi jotain saumaa ensi kesänä kisaturneelle. Tulevan kauden suunnitelmista lisää lähiaikoina!

Ei kommentteja: