5.1.2017

Uudenvuodenpäivitys

Mitä jäi käteen vuodesta 2016?

Treenimäärä pyöri melkolailla samoissa lukemissa kuin edeltävällä kaudellakin heinäkuulle saakka, mutta sen jälkeen siirryttyäni hoitovapaalle tuli vieläkin haasteellisemmaksi löytää aikaa ja totaalit jäi vähän matalammaksi kuin edellisellä kaudella 264h(2016) vs 294h(2015). Määrien suhteen ei voi puhua minkäänlaisesta progressiosta, mutta vähän erilaisia hyväksi havaittuja juttuja tuli tehtyä kauden edetessä ja pääsinkin ihan OK iskuun. Ennätykset paukkui Kiskon varttimatkalla (2:19) ja syksyllä Vantaan puolimaralla (1:30). Kutkuttavaa tietää että potentiaalia olisi, mutta milloin sen pääsisi ulosmittaamaan...
Kuvassa XertOnlinen näkemys vahvuuksistani pyöräilijänä 2016

2017?

Palailen hoitovapaalta taas työelämään tammikuun lopulla ja työmatkaliikunta alkaa pyörimään. Treenimäärien lisääminen vaikuttaa kuitenkin haastavalta. Yritän nyt saada jatkettua syksyllä alkanutta juoksukuntoisuuteen ja puolikkaalla alle 1:30 tähtäävää proggista.
Triathlonilla oli alustavasti suunnitelmissa panostaa SM varttimatkaan. SM arvo siirtyi kuitenkin yllättävästi Kuopiosta Ahvenanmaalle. Pannukakkureitti ja haastavammat matkustuskuviot eivät innosta, joten se idea on nyt unohdettu. Palataan ehkä parin vuoden päästä asiaan. Paluu täydellematkalle houkuttelisi myös, mutta ei liene järkevää käytettävissä olevien resurssien puitteissa. Kisakalenteri koostunee kotimaan rykäsyistä. 
Tällä hetkellä kaavailtuna ainakin seuraavat startit:
23.4 Helsinki Spring marathon (1/2mara)
4.6 Tuusulanjärvi triathlon (1/4matka)
11.6 Sääksi triathlon (1/4matka)
1.7 Kisko triathlon (1/4matka)
Loppukautena olisi kiva päästä pidemmälle siivullekin, vähän myös maraton ennätyksen päivittäminen kiinnostaisi. 

Ei kommentteja: