10.6.2015

Tri kauden avaus siirtyy

Kalenterista löytyi merkintä viime viikonlopun Vantaan Triathloniin, tuloksena DNS. Varasuunnitelmana oli tiistain HeltriCupin avausrykäsyt Kuusijärvellä, mutta sekään ei ikävä kyllä onnistunut.
Meillä on perheessä lapsilla ollut köhää päällä jo toista viikkoa ja itsekin olin viime viikon lievästi kurkkukipuinen ja olo tukkoinen (on yhä..). Huonosti nukutut yötkään eivät ole auttaneet asiaa.
Joten eipä tässä voinut muuta kuin siirtää kauden aloitus suoraan "pääkisaan" ;-) Kiskoon.

Viimeisen kuukauden treenit eivät ole muutenkaan menneet ihan putkeen. Työmatkatempoa olen ajanut välillä ihan kivalla sykkeelläkin, mutta muuten on kynnetty melkoisen syvällä. Pieniä jalkavaivoja, flunssaa... Avovesiuintikausikin on yhä avaamatta... pah.. eli niitä heikostikin tarjolla olleita treenimahdollisuuksia en ole pystynyt hyödyntämään.
Seuraavan parin viikon sisään pitää yrittää saada parit onnistuneet treenit jokaiseen lajiin, niin kehtaa edes aloitella kautta. Agendalla siis Kisko ja ehkä mahdollisesti Voimarinteen puolikas, sillä elokuun aikatauluni näyttävät tällä hetkellä hyvin epävarmoilta. Lievää vihreää kuitenkin Kuopion varttimatkalle, sillä samana viikonloppuna olisi ilmeisesti muutenkin asiaa Savonmualle.

Ei kommentteja: