26.5.2015

Yritysmaratonviesti

Viime perjantaina oltiin työporukalla juoksemassa Yritysmaratonviestiä Töölönlahdella. Maran mittainen matka siis 2,2km osuuksiin jaettuna, jotka pystyi vapaasti jakamaan max 10hlö joukkueen kesken. Keli suosi tapahtumaa ja paikalla oli about 330 joukkuetta, jonka perusteella voi laskea osallistuneiden + mahd kannustusjoukkojen määrän helposti muutamaan tuhanteen.

Meillä oli 9hlö joukkue vielä jokunen päivä ennen viestiä, mutta hiljakseen kevätflunssa alkoi kaataa porukkaa ja lopulta saimme vain 5 juoksijaa lähtöviivalle. Pitänee aloittaa ensi vuoden joukkueen kerääminen jo ajoissa ja määritellä jokaiselle varamiehet....
Tapahtuma oli mukavan rentohenkinen. Eritasoisia juoksijoita, sekä asennetta olikin laidasta toiseen. Kärjessä viipotti Runner's High porukka Aki Nummelan johdolla komeata vauhtia. Mahtava nähdä oikeiden juoksijoiden osallistuvan tämän tyyppiseen tapahtumaan!
Hienoa oli myös nähdä tavallisten juoksijoiden ja todnäk aika vähän juosseidenkin antavan kaikkensa 2,2km matkalle. Vauhdinjaossa monella olisi vaan vielä paljon opeteltavaa. Voi sitä maitohappojen määrää!!!

Itse avasin viestin juoksemalla kaksi ekaa osuutta putkeen (ei niin paha juosta kaksi, kuin yksi täysillä ;-). Tavoitteena oli rykäistä legi 4min/km vauhdilla, joka onnistuikin sekunnilleen. Huilailin sitten kaksi seuraavaa ja rykäsin vielä kaksi pätkää samalla vauhdilla. Loppuvaiheissa vielä yksi kevyempi verrakierros, kun meiltä alkoi juoksijat jo loppumaan.

Huonojakin uutisia päivään osui, sillä jouduin jossakin vaiheessa ruuhkassa väistämään jotain edessä kimpoillutta tyyppiä ja taisin onnistua siinä vähän reväyttämään sisäreiteäni. Reidessä on nyt vähän mustelmaa ja lieviä tuntemuksia, joten täytyy skipata täksi illaksi suunniteltu Heltri Cupin duathloni. Saas nähdä miten sitten Vantaa Triathlon reilun viikon päästä?

Ei kommentteja: