30.6.2013

Kesäkuun lopun reeniviikko

Hohhoijaa, onpa masentavaa huomata miten vauhdit on tippuneet altaassa reilun kuukauden aikana, kun olen vaan kelaillut märkäpuvulla järvessä. Yritin torstaina uida Pirkkolassa tonnin testiä, mutta totesin jo 400m jälkeen ettei tuu mitään ja lopetin 500m kohdalla. Täytyy toivoa, että märkäpuvulla edes kulkee pidempi siivu. Kyl se vaan pitäis uida monipuolisemmin näin kesäaikaankin, mutta eipä tuo hallikaan (Pirkkola) ole vasta kuin elokuussa seuraavan kerran auki.

Viikolla yritin saada keräiltyä taas hitusen määrää focuksen ollessa uinnissa ja pyöräkilsoissa (mikä ei tosin erinäisistä syistä toteutunut). Ensi viikolla ollaan  kotimaan turneella, jolloin painopiste kääntyy juoksuun ja uintiin. Ehkä saan jonkun pyöräilynkin raapaistua Kuopiossa piipahtaessamme. Nyt kuitenkin alkuun pari päivää lepoa, sillä jalat ovat aika tukkoisen tuntuiset.

Ma Lepo
Ti ap. Juoksu 5km aamun avaus
ip. Avovesiuinti 44min Kuusiksella
Ke Pyöräily 60km sis 2x20:00nousevalla teholla + 8:00"
To ap. Juoksu 8km sis. parit väsyneet tekniikkadrillit
ip. Uinti 2800m sis tekniikkaa + 4x200(lättpull/lätt/pull/ui)+500II+4x100(50II25III25I)
Pe Pyöräily 1:05 kevyttä cyclorossailua puistossa
La Pyöräily 3:45 PK
Su ap. Avovesiuinti Seurasaaren ympäri kevyttä 1:07/3400m
ip. Juoksu 8,6km/47min peruslönköttelyt

Total 11:43

2 kommenttia:

Tero Kautto kirjoitti...

Mulla oli tuon uinnin kanssa ihan sama ongelma viime kesänä-vauhdit vaan tippuu kun kelailee ulkona. Nyt oon koittanut uida kovia satasia ja vinstoja (minulle) myös ulkona ja välillä hallissa.

Jupu kirjoitti...

Kyllä itse kullakin alkaa tehouinti takkuamaan uimapuvulla altaassa, jos ui matkaa märkäpuvulla järvessä :) Saman olen itsekin huomannut, joten yritän nyt Teron tavoin keskittyä uimaan märkäpuvulla myös kovia vetoja järvessä/meressä ennen joroisia, kun ei oikein sopivia halleja ole auki kohtuuhintaan itselle.