10.7.2013

Rykäsy nro2

Tiistaina rykästiin taas sprinttimatkan merkeissä Kuusijärvellä. Mukana oli noin 100 reipasta atleettia.
Uinnin lähtöpaikkaa oli nyt siirretty laitureiden väliin, jonne koko porukka ryhmittyi odottamaan paukkua. Ja sitten se pesukone käynnistyi.... uin melko vasemmassa reunassa ja porukka tiivistyi laiturin kärkeä lähestyessä. Taisin uida jonkun selässä ja käsiä viuhtoi jokapuolella. Leikkimielinen harjoituskilpailu siis kyseessä.... Laiturin nokan jälkeen pääsi sentään porukan ulkoreunalle vähän rauhallisemmalle paikalle. Uinti oli todella hyvän ja rennon tuntuista kokoajan ilman ylimääräistä puristusta. Takaa tuli välillä pientä hakkausta, mutta pystyin kerrankin uimaan todella kontrollissa loppuun saakka. Uintiaika suht sama kuin ekassa rykäsyssä.
Vaihto vähän hidas, jotenkin sekoilin taas kamojen kanssa. Miksi vaihtoja ei tule harjoiteltua?
Pyörällä sitten reippaasti, mutta maltilla liikenteeeseen ja hiljakseen keräilemään päänahkoja. Kulku oli ihan hyvää, tosin joudun himmaamaan yhden bussin takia (jonka välttämättä piti kääntyä just eteen) sekä tokalla kierrokselle edessä jonkin matkaa madelleen traktorin takia. Takaa ei tainnut tulla kuitenkaan kuin IronMarcus ohitse. Pyöräaika omassa kellossa 32:00/37,6km/h.
Tokassa vaihdossa jo aiemmin vaivannut takareisi/persusosasto tuntui aika jumiutuneelta, mutta eiku juoksuun vaan. Vauhti oli hieman parempaa kuin ekassa rykäsyssä, mutta lennokkuus on vielä aika kaukana. Porukkaa lappoi ohitse, mutta muutaman sain itekin ohitettua. Onneksi lopulta maaliviiva löytyi ja piina päättyi. Juoksun keskivauhti 4:16min/km vrt. ekan rykäsyn 4:23min/km.
Kokonaistulokset löytyvät cuppisivuilta.

Tällä hetkellä on vähän vaikeuksia takareiden/persuuksen kanssa ja ensi viikolle olen asettanut deadlinen päätökselle Joroiselle osallistumisesta. Jokatapauksessa tavoiteaikaa olen downgreidannut 4:59:59 lukemiin uuden vaivan ja puutteellisen kondiksen takia.

4 kommenttia:

Tero Kautto kirjoitti...

Tuota uinnin lähtöä voisi kyllä pohtia uudelleen. Mittarin kun laittoi päälle niin kymmenen oli jo niskassa ja aika paljon piti hitaampien takia kierrellä ekalle poijulle.

+Pasi kirjoitti...

Mikä olisi parempi uinnin lähtöpaikka tai -alue?

+Pasi

Anonyymi kirjoitti...

Laitureiden välisstä lähtö onnistuu jos psyykataan porukka etukäteen niin että hitaammat, kuten allekirjoittanut, ovat kiinni laiturissa ja nopeammat 1 m edempämä, ja Välissä siten siltä väliltä menijät. Ei harjoituskisassa tarvitse senttimitalla uintimatkaa mitata. Kiitos lisäksi uudesta juoksureitistä, parempi näin! PS Jupis näytä kankkuasi fysioterapeutille! terv timoe

Tero Kautto kirjoitti...

Pasi, entinen systeemi oli hyvä.