18.6.2012

Paketti hajoamispisteessä

Rajamäen kisojen jälkeen on ollut vähän vaikeaa. Jos aloitetaan pienemmästä päästä niin viime viikon Kuusiksen avovesiuinnin jälkeen tuli kovat allergiaoireet päälle ja piti käydä lääkäristä hakemassa reseptiä uusiin allergialääkkeisiin. Viikonloppuna oireet alkoivat onneksi jo helpottamaan.
Pahempana juttuna sitten kisojen jälkeen kipeytynyt jalka. Tällä kertaa ei ollut kyse pitkään vaivanneesta akillesjänteestä, vaan toisen jalan säären etupuolelta on nyt joku jänne tulehtunut ja narisee aivan selvästi jalkaterää käännellessä. Liekö kylmä keli, tuoreehkot kengät vai mikä aiheuttanut tulehduksen? Olen nyt syönyt grammakaupalla tulehduskipulääkettä, hautonut jalkaa Mobilaatti ja Hirudoid forte kääreessä, sekä tänään kävin fyssarilla jossa jalkaa vähän työstettiin ja teipattiin hillitsemään enimpiä paineita jänteeseen.
Saas nähdä kuis äijän käy. Kisata pitäis jo kolmen viikon kuluttua ja fiilis on että tuskin tulen juoksemaan ihan heti metriäkään. Vesijuoksua tosin meinaan jokusen kerran harrastaa kun Pirkkolakin on vielä kaksi viikkoa auki. Kerran pitänee kuitenkin testata juoksua, jotta tietää onko syytä edes ottaa juoksukenkiä Rothiin mukaan. Viivalla siis olen Rothissa 100 varmasti, ellei jalka ole ihan irtipoikki, uinti ja pyöräily kun sujuu OK ja niistäkin on hyödyllistä kerätä kokemuksia tulevia vuosia varten.

Tässä vielä viime viikon tuotokset. Kuten arvata saattaa niin suoritukset ovat tulleet lajinomaisemmiksi ja kisavauhtista ja tyyppistä treeniä tulee nyt säännöllisesti muiden treenien ollessa hyvinkin kevyitä. Jalan tuntemuksia pitää myös ottaa nyt huomioon todella tarkasti.

Ma Pyöräily 46km sis. parit 1-2min pätkät reippaampaa vauhtia
Ti Cyclokrossi 20km + avovesiuinti 3600m sis. 1500m/25:03
Ke Kuntopiiri 30min
To Lepo 
Pe Pyöräily 56km sis. 5x6:00 isolla tuumalla
La Avovesiuinti 2400m + pyöräily 96km osaksi kisavauhtista
Su Punttisalilla yläkroppaa 25min + vesijuoksu 30min


Total 10:28

1 kommentti:

Puolimatkassa kirjoitti...

3 viikkoa kisaa? Jokunen pitkä vielä pyörällä ja uiden. Sitten ei tarvitse kuin lepuutella ja viimeisellä viikolla vähän vetää lyhyitä vetoja terävöitykseen.

Juoksu sinulla kulkee kuitenkin kohtalaisesti.. sitten tietysti kisan jälkeen voi olla huonossa kunnossa.

Tsemppiä!