6.6.2012

Kauden eka rykäsy Kuusiksella

Ekassa Heltri cupin rykäsyssä oli taas hillittömät määrät porukkaa viivalla ja tunnelma sen mukainen. Viileähkö sää ja vesi vähän mietitytti, mutta keli on mikä on.
Uinnin alun olin päättänyt ottaa tosi rauhallisesti vakkari ulkolaidan paikalta. Ekalla suoralla tuli jonnii verran kontaktia takaapäin, mutta pysyin suht rauhallisena. Ekan poijun jälkeen rytmi jotenkin katosi ja sain vähän aikaa keräillä itseäni kasaan. Loppusuora tuli taas ihan hyvin, mutta reittiohjeistuksesta huolimatta jengi ei kiertänyt punaisia poijuja, eipä niitä tosin kyllä näkynytkään auringon paistaessa silmään. Itse kiersin poijut ja varmaan menetin siinä 10-20 sekkaa?

Eka vaihto suht ok, aikaa tosin paloi sukkien ja irtohihojen pukemiseen.
Pyörällä päätin lähteä liikenteeseen kovaa, jotta en olisi saanut vaihdosta ketään seuralaisia mukaan. Taktiikka onnistuikin ja ajoin siinä samalla jokusen kilpailijan kiinni. Pyöräilyn puolivälin paikkeilla piti hieman himmata vauhtia, mutta loppu tuli taas kovaa kun innostuin saadessani edellä ajavaa letkaa sekä kilpailijoita ekalta kierrokselta kiinni.

Toka vaihto OK, taisin jonkun siinä ohittaakkin ja kylmästä melkoisen tunnottomilla jaloilla juoksemaan. Juoksu tuntui nyt paremmalta kun pari viikkoa sitten duathlonissa, mutta mihinkään ihmetekoihin ei ollut paukkuja. Pari tuttua kaveria meni ohitse suurinpiirtein samassa paikassa kuin viime vuonnakin, eikä ollut mitään saumaa pysyä perässä. Lopun rullailin sitten suht rennosti kun ihan takanakaan ei näkynyt ketään uhkaamassa.
Ihan OK tri-kauden aloitus jokatapauksessa ja ensi viikonloppuna sitten lisää varttimatkalla Hypyn kisoissa.
Tässä kokonaistulokset!

2 kommenttia:

SKSHS kirjoitti...

Moro Jupis! Olet sitten vaihtanut Garminin leiriin. Piti itseasiassa kysäistä asiasta kun "hovitoimittaja" vihjaisi, että olit tilannut Garminin.
Aika nätisti on piirtynyt uinti kartalle!

Jupis kirjoitti...

Joo, pitää tässä vielä vähän opetella käyttämään Garmineita. Nappulat vielä hukassa ja ei oikein tiedä mitä olisi hyvä laittaa näkyviin ruudulle. Featureja kun piisaa....