3.1.2012

Katsaus vuoteen 2011

Yksi kausi on taas paketissa!
Treenimäärät on suurinpiirtein samalla tasolla kuin edellisenäkin vuonna (tästä voi vakoilla vuoden takaisia mietteitä). Tänä vuonna määrät tosin ovat jakautuneet tasaisemmin, eli selkeä progressio puuttuu!
Alkukaudesta tunteja on kertynyt hyvin hiihtohurmiossa, kesällä taas enimmät määrät leikkautuivat pois vauvahommien takia. Syksy on taas mennyt ihan OK ilman suurempia paineita. Totaalista offseasonia ei näköjään tullut pidettyä, mutta lajien painopiste vaihtui ja lokakuu on melko kevyttä liikuntaa.

Total 395:38h
Uinti 159,6km
Pyörä 4054km (+ työmatkaa n. 2000km + trainerilla ajelua)
Juoksu 590km
Lihaskunto 40:48h



Kesän kisakausi oli tällä kertaa kahdessa osassa ja alkoi suoraan puolimatkalla Itävallassa. Ikävä kyllä sairastuin juuri kisan alla, kisasin kuitenkin ihan siedettävän suorituksen (uintia lukuunottamatta), mutta vähän jäi hampaankoloon. Kisan jälkeinen viikko menikin sitten kunnon flunssassa. Toinen alkukesän kisa oli Rajamäen varttimatka. Kulku oli ihan hyvää mukavalla reitillä kovassa helteessä.

Toinen kisakausi alkoi sitten heinäkuun lopussa Aulangon varttimatkalla. Takkuinen uinti, mutta ihan OK kulkua pyörällä ja juosten. Pääasia kuitenkin, että sai taas tuntumaa kauden pääkilpailua Tampereen pitkän matkan EM-kisoja varten.
Tampereella sitten uinti oli kauden parasta, mutta pyörällä epäonnistuin vauhdinjaossa, josta kärsin sitten loppumatkasta. Kiva oli kuitenkin saada lisää kokemusta pidemmältä matkalta ja olla edustustehtävissä. Pääseeköhän koskaan uudestaan?

Ja loppuun vähän vuodesta 2012!!
Ilmottauduin yllytettynä kevään HCRrälle, enpä ole stadissa puolikasta vielä juossutkaan. Vielä kun vaan sais jalat juoksukuntoon! Alkukesään osunee Rajamäen varttimatka ja heinäkuussa sitten kauden pääkisa Challenge Roth. Jos kisasta selvityy elossa niin elokuulle olisi tarjolla varttimatkaa Kuopiossa ja ehkä vois vetäistä puolikkaan ironmanin Pajulahdessa. Lokakuulle olis sitten siirrettynä viime syksyn Vantaan maraton. Jokohan pääsis viivalle!

Ei kommentteja: