12.6.2011

Kisaviikko jatkui Rajamäellä varttimatkalla

Hyvinkään Pyöräilijöiden triathlonjaos järjesti lauantaina Rajamäen Sääksijärvellä uuden varttimatkan kilpailun. Kisa oli osa seuran harjoituskilpailuiden cuppia ja mukana oli parikymmentä triathleettia mukaanluettuna muutama seuran ulkopuolinen raastaja.

Uinti oli kirkasvetisessä Sääksijärvessä yhtenä kierroksena vastarannalle ja takaisin. Startissa pari ennakkosuosikkia pääsi jo heti alusta hieman karkuteille, mutta irtosin itsekin isommasta massasta ja tulin selvästi kolmantena puoliväliin ja pienien suunnistushankaluuksien jälkeen myös ekaan vaihtoon reilu pari minuuttia kärjelle jääneenä.
Rauhallinen vaihto ja pyörälenkille. Reitti oli kahtena kierroksena pitkin lempparipätkääni Kyläjoentietä. Mukavan polveilevaa reittiä ja vähän liikennettä. Pyörä kulki varsin hyvän tuntuisesti alusta lähtien ja kääntöpaikoissa kalkuloin ajavani suunnilleen samaa vauhtia kärjen kanssa.
Toisesta vaihdosta sitten juoksuun. Juoksu meni alkuun reilun kilsan asvalttia, jonka jälkeen siirryttiin maastoon pääosin kovapohjaiselle ulkoilureitille. Reitillä pysyminen epäilytti hieman, mutta kääntöpisteen lähestyessä näin jo kärjen edelläni ja totesin olevani oikealla reitillä. Helteestä huolimatta juoksu kulki nyt ihan erilailla kuin vielä tiistaina Kuusiksella. Sykkeet olivat tosin kovat kokoajan, lieneekö helle vaikuttanut?
Asetelmat pysyivät lopulta osaltani ennallaan ja saavuin kolmantena maaliin kaksi minuuttia kärjelle jääneenä.

Ensi vuonna kisa järjestetään todnäk virallisemmalla profiililla. Suosittelen lämpimästi!

Tässä vielä lopputulokset!

Ei kommentteja: