9.6.2011

Kisaviikko part1

Tiistaina oli kauden ensimmäinen rykäsy Kuusijärvellä. Tällä kertaa mentiin pikkuisen uudella paletilla. Ensin starttia jouduttiin siirtämään 30min pelastusoperaation vuoksi, olikohan 3 paloautoa + ambulanssi + poliisiauto rannalla. Onneksi kyseessä oli kuitenkin väärä hälytys ja ketään ei ollut hukkunut.
Pyöräreittiä jouduttiin myös hieman uudistamaan tietöiden takia. Uusi reitti oli itseasiassa tosi mukava, vaikkakin hieman lyhyt 14km.

Uinti oli hyvää perusmättöä, ekalle kääntöpoijulle tullessa olin hieman pussissa mutta pääsin ihan OK etenemään. Takasuoralla jouduin vähän väistelemään kun koko pussittava porukka pyrki ajautumaan turhan lähelle rantaa. Uimarannan puolella piti vielä kiertää punaiset pallot vasemmalta puolelta mutta edessäni menneistä uimareista mielestäni vain yksi meni oikeaa reittiä. Tästä "ylimääräisestä'" kierroksesta tuli mulle varmaan parikymmentä sekuntia takkiin?
Pyörävaihto ruuhkaisella transitioalueella taas melko hidas, sukkaa jalkaan etc.
Mutta ajamaan päästyä pyörä kulki taas ihan OK vauhtia. Pari ohitin, eikä takaa tullut ketään. Melkolailla omissa oloissa sain ajaa koko matkan. Keskari oli jotain reilu 37km/h.
Juoksu olikin sitten aivan kauheaa. Alussa tuntui että en pääse edes maratonvauhtia etenemään, eikä juoksu siitä juuri rennommaltakaan alkanut tuntua missään vaiheessa. Yhden taisin ohittaa, mutta takaa tuli yksi nopea ohitse juuri ennen reitin loppuosan ylämäkiä. Itseasiassa toivoin ohitusta jo aikaisemmin kun takaa kuuluva läpsytys alkoi rasittamaan kupolia ;-)
Juoksuaika on melko masentavat vajaa 2min hitaampi kuin viime vuonna. Siltä se tuntui koko matkan ja se on nyt karu fakta. Juoksukunto on täysin hakusessa, kuten oli jo kauden avauksessakin havaittavissa. Menovaihdetta ei  nyt vaan löydy. Ehkä jotain syytä voi olla kauden (ja edellisen) pienissä juoksumäärissä, vanhoilla pohjilla ei vaan enää pääse mihinkään. Nyt äärimmäiset keinot käyttöön!
 Tulokset täällä!

La aamuna seuraava skapa Rajamäellä varttimatkan tunnelmissa.

Ei kommentteja: