9.8.2010

Viikko kisoihin!!

Vajaa 6 päivää enää Köpiksen kisastarttiin! Yeah! Viimeistelyt ovat edenneet ihan OK. Lepoa ja kisavauhtista & vähän ripeämpääkin menoa on ollut agendassa. Sunnuntai muuttui lepopäiväksi savusumuisen ja helteisen kelin takia. Suunnitellut Su illan ratavedot konvertoituivat samalla muutamaksi Ma aamun ylväsryhtiseksi parin kymmenen sekunnin vedoksi kävelypalautuksin.
Viimeiselllä viikolla pystyy enää turmelemaan suorituskykyä liiallisella treenauksella, joten nyt on syytä vetää maltilla.
Mainittujen vetojen lisäksi tällä viimeisellä viikolla ohjelmassa on Ti illan uinti, työmatkapyöräilyä ja La aamuna lyhyt n. vartin juoksu. Laitan vielä ennen viikonloppua suunnitelman kisavauhdeistani ja ravinnosta.

Tässä vielä edellisen viikon toteutumat:

Ma
Uinti Seurasaaren ympäri ~3400m 1:00 suurinpiirtein kisavauhtista
Ti Pyöräilyä 45km sis. 10km tempo kiihtyvällä vauhdilla Kuusiksella
Ke Uinti 1800m sis 2x(200m II(0:20pal)+ 2x100m II+(0:20pal))
To Kuusijärvi Rykäsy. Vaihdot kaikessa rauhassa autosta käsin. Kaikki lajit kulkivat lupaavasti!
Pe Lepo
La Pyöräilyä 75km. Jälkimmäisellä puoliskolla kisavauhtista ja vähän ylitsekin.
Su Lepo

Total 7:49

3 kommenttia:

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä matkaan!

Minkälaista on muuten uida Seurasaaren ympäri? Oliko paljon veneitä tai muuta varottavaa?

Jupis kirjoitti...

Moi! Seurasaaren ympäri on ihan kiva vetää. Suosittelisin kuitenkin lähtemään jonkinlaisella porukalla liikenteeseen juuri noiden mahd. veneiden takia. Käytännössä siellä on pari kertaa kanootti tullut viereen ihmettelemään menoa.
Keskustanpuolella ja lähellä siltaa on yllättävän matalaa. Käsi raapii pohjaa hyvin kaukanakin rannasta. Kasvuston takia ihan kovin rantaa pitkin ympäri ei oikein edes pysty vetämään.

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Terve taas! Kiitos arvokkaista neuvoista, vähän kyllä tekisi mieli kokeilla. Yksin en tietenkään ajatellutkaan lähteä yrittämään.