25.11.2008

Talvikauden avaus!

Avasin tänään hiihtokauden miltei omalta kotiovelta käsin. Samalla tuli sitten hiihdettyä 2/3 koko viime talven hiihtosaldosta. Reitti oli keskuspuistoa pitkin Meilahdesta Pirkkolaan ja takaisin, melkolailla samaa reittiä kuin perinteinen Ma illan Heltri kimppajuoksulenkki. Täytyy taas todeta että pertsa on äärimmäisen tuskainen laji, ehkä jopa hirveintä mitä olen koskaan kokeillut. Osa varmaan selittyy sillä että nuo minun melko tuoreet huippulankut ei tunnu luistavan, eikä myöskään pitävän millään. Tyylikään ei varmaan ole ihan vielä hioutunut täydelliseksi koska tällä vuosituhannella hiihtokilometrejä on näköjään kertynyt 80 kpl. Tämän lisäksi ehkä pari lyhkäistä epävirallista ulkoilutusta, mutta alle satasen ollaan turvallisesti.

Yritin Su illan myrskyssä lähteä vähän crossarilla ajamaan, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Pyörä veteli minne sattuu ja kaikki paikat jarruista ajolaseihin jäätyivät jo muutaman sadan metrin matkalla, täytyi siis vaan tyytyä ajamaan läheisen Valpurin puiston ympäri :-/ ja siirtyä pienelle sauvakävelylle.
Ma illasta olin sitten liikenteessä maasturilla ja johan alkoi ajo luistamaan! Keli oli keskuspuistossa mitä parhain ja mm. parit kivat kapoiset koirankusetuspolut tuli ajettua. Suosittelen!
Harmi että loppuviikosta lumet taitaa taas sulaa pois.

Ei kommentteja: