21.3.2016

Äärimmäinen kestävyyssuoritus

CASE Elisan laajakaistan siirto osoitteesta A osoitteeseen B

-Puhelu Elisalle, hissimusiikin kuuntelua ~30min. Siirto OK parin päivän sisään.
-Relacomin asennusmies soittaa ja ilmoittaa sovittuna päivänä olevansa oven takana. Ei kuulemma tarvitsekaan päästä asuntoon. Ok!
-Soittaa kohta uudestaan, ettei pääse talon kytkentäkaapille. Seuraavana päivänä uusi yritys.
-Asennusmies ei pääse vieläkään kaapille. Talonmiehellä ei kuulemma ole valtuuksia päästää ketään kaapille. Tarvitaan taloyhtiön hallitukselta lupa. Minulle ei kuitenkaan anneta hallituksen yhteystietoja, koska hallitus ei kuulemma halua spämmiä...
-Taloyhtiössä on oma ilmainen taloyhtiöverkko (kuulemma erittäin hidas), otin yhteyttä palveluntarjoajaan, joka olikin vasta myyty Nebulalle.
-Nebulan aspa oli asiasta täysin pihalla, eikä löytänyt osoitteella mitään. Annoin taloyhtiön nimen ja lupasivat palata asiaan asap.
-Asennusmies soitellut tässä välissä pari kertaa milloin se kaapille pääsy onnistuisi. Asiallisen tuntuinen kaveri!
-Yritän saada talon isännöitsijää kiinni. Ei vastaa puhelimeen, eikä sähköpostiin. Perinteinen isännöitsijämeininki siis.
-Elisalta ilmoittivat, että asennus olisi huomenna OK. Mutta kun se asennusmies ei pääse vieläkään sinne kaapille...
(En jaksa enää kirjoittaa montako kertaa soitin Elisalle ja kerroin saman stoorin eri ihmisille + puoli tuntia hissimusiikkia...)
-DNAlta soittivat ja tarjosivat sattumalta hyvää diiliä langattomaan. Täytyypä miettiä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole asua tässä osoitteessa pitkään ja piuhan kytkeminen näyttää turhan haastavalta.
-Soitin Elisaan ja irtisanoin palvelun.
-Laitoin soittopyynnön DNAlta yhteyksissä olleelle tyypille ja tehtiin soppari langattomasta. 
-DNAlta tuli postissa kuori, jossa SIMmi langattomaan. Kuori oli lähetetty osoitteeseen, jossa ei ole asuttu vuoteen. Puhelimessa kyllä tarkistettiin osoitetiedot.
-Langatonta reititintä "Kotimokkulaa" ei näy... onkohan sekin P-Helsingin turneella?
-Nebula palaa asiaan. Pahoittelevat että asian selvittely on kestänyt (nou shite) ja ilmoittavat, että taloyhtiönverkko olisi saatavilla. Pitäisi vaan tehdä avaussopimus hintaan x eur isännöitsijän kanssa. Vahvistavat että verkko on hidas.
-Soitto DNAlle (yllättävästi vastaavat n. minuutissa!). Ilmenee että ko. laitteesta ei ole tehty ollenkaan tilausta, vaikka puhelussa nimenomaan speksailtiin tarpeeseen sopiva boksi. Lupaavat laittaa postissa tai sit haen liikkeestä. 
-Menen DNAn liikkeeseen hakemaan mokkulaa, kun muuten netin käyttöönotto olisi venynyt viikonlopun yli.
-Väittävät että kotimokkulaa ei pysty enää lisäämään tilaukseeni sovitulla kuukausihinnalla. Alkaa lämpö nousta. Saa kuitekin säädettyä boksin tuohon samaan kokonaishintaan kertamaksulla. Ei jaksa enää, otin lootan mukaan ja asennushommiin.
-Boksin asennus ja data alkaa vihdoinkin virtaamaan.....

Ps. Viikolle terveysliikuntaa 6:48 sis. työmatkatempoa + Su 60km tiestöllä sis. 3x10:00 Z3/Z4 + 1x uintia sis. aerobinen 1000m testi 17:27 + 2x 20min juoksu/kävelyä. Ensimmäiset juoksuaskeleet elokuun jälkeen.

Ei kommentteja: