31.3.2014

Monipuolinen treeniviikkokin takana


HeltriCup on saatu taas käyntiin perinteisellä 400m uinnilla. Kilossa oli tällä kertaa mukana noin 60 uimaria ja meininki sen mukainen. Olen ollut tän vuoden puolella niin vähän altaassa ja vielä pääasiassa maltillisilla vauhdeilla, että päätin lähteä uimaan ihan mukavuusalueella liikoja rallittelematta. Eka satanen oli tavoitteena uida 1:40 vauhdilla ;-) , mutta lipsahtihan se kuitenkin 1:28 lukemiin vaikka käsijarru oli mukamas päällä. Maltoin kuitenkin mennä rauhassa joka kolmannella hengitellen ja paukkuja jäikin ihan hyvin loppuun. Loppuaika 6:33.

Kävin viikonloppuna ekalla maantielenkillä tripyörällä. Hyvin vaatimatonta on vauhti vielä, mutta kyllä se pyörä miellyttävän kevyesti liikkuu cyclorossarilla ajeluiden jälkeen. Katupölyä on vaan hillittömät määrät, olis pienelle sadekuurolle käyttöä.

Muuten aikaa on mennyt seurahommissa pääasiassa Vierumäen Heltri kevätleirivalmisteluiden parissa. Tällä kertaa paikkoja on 80:lle leiriläiselle. Osan leiristä teemme yhdessä Porvoon BS-PU seuran kanssa. 

Aloitin viikolla myös yhteistyön TriathlonSuomen kanssa. Kirjoitan heille alkuun vierailevana kynäilijänä kolmiosaisen artikkelin Triathlonistin seikkailuista wattien maailmassa. Ensimmäinen osa on nyt luettavissa ja seuraavat ilmestyvät huhtikuun aikana.


Loppuun vielä menneen viikon reippailut:
Ma Juoksu 8,1km 4x10:00 (1:00 kävelyä)
Ti Cyclorossilla maantiellä 39km/1:50
Ke Lepo

To ap. Juoksu 25min 2x10:00 (1:00 kävelyä)
ip. Uinti 3200m sis. 8x100II + 8x100III
Pe Lepo
La ap. Tripyöräilykauden avaus 69km

ip. HeltriCup 400m uinti 6:33
Su Uinti 3000m kelailua lelujen kanssa + parit nopeusvedot

Total 8:11

1 kommentti:

jukkis kirjoitti...

Moro! Hyvä kun on järjestöaktivismia :). Meilläkin on jonkinlaista treeniä, hölkkäämistä liian rankalla alulla, joka näköjään hesarin mukaan johtaa kuolemaan. Sitten on tehty polttopuita. Isojen pöllien nostelu on kyllä aika kauheeta, pitää spesialisoitua pienempiiin koivuihin tai ainakin hitaampaan työtahtiin.