3.2.2014

Sairasloma ohitse

Viikonloppuna oli jännittäviä kulttuuririentoja. Su aamupäivästä oltiin koko perheen voimin Hartwall Areenalla katsomassa Disney on Ice jääshowta. Ihan hurjannäköistä meininkiä ja perheen pieninkin jaksoi hienosti katsoa koko 90min esityksen.
Siitä sitten kodin kautta pikapyrähdys ja keskustaan Docpoint festivaaleille katsomaan "the Armstrong Lie" Tarina oli jo ennestään hyvinkin tuttu, mutta jotenkin ristiriitainen fiilis jäi dokkarin jälkeen. Suosittelen kaikkien luettavaksi Tyler Hamiltonin: Secret Race. Siitä tuo Lancenkin keissi avautuu vielä enemmänkin kuin tästä dokumentista. Oli miten oli, niin en tiedä kelle nuo Lancen 7 tourin mestaruutta pitäisi antaa. Ei ne ilman armotonta treeniä irronnut D-aineista huolimatta. Tuloslistoja täytyy todnäk selailla aika pitkälle, jos meinaa täysin puhdasta kuskia etsiä tilalle mestariksi.

Toipuminen kilpirauhasleikkauksesta on edennyt hienosti ja sairasloma päättyi viikonloppuna. Tänään pistin pelivermeet ekaa kertaa päälle ja kävin pyörittelemässä 30min treenin kellarissa. Vaikka matka ei edennytkään ja tuuli hulmunnut hiuksissa, niin kiva oli tuntea taas kun hiki valuu otsalla. Avaustreeninä oli 10min vr+5min(85cad)+5min(95cad)+5min(100+cad)+vr. Lähipäivinä voisi käydä hiihtokaudenkin avaamassa Paloheinässä.

Ei kommentteja: