3.11.2013

Elossa vielä

Täällä vielä henki pihisee. Viimeinen kuukausi on mennyt säännöllisen epäsäännöllisen treenin merkeissä. Merkintöjä harjoituspäiväkirjaan on kuitenkin tullut n 5-7h viikkotahdilla ja viikko sitten jopa 9:50, johon sisältyi Heltri Vierumäen syysleiri..

Kalmarin jälkeinen elämä on kaikenmaailman tauteineen ja ironmanbluesineen ollut aika tuskaista ja toipuminen kisasta näytti kestävän toista kuukautta. Nyt on ilmeisesti lääkitys kohdallaan, kun onnistumisen elämyksiä on alkanut tulla lajissa kuin lajissa.
Erityisesti ilahduttaa palannut tuntuma veteen. Syyskuun ekoissa yhteistreeneissä sain luukuttaa jo alkuverrassa täysiä, että pysyi muiden mukana. Jotain tapahtui kuitenkin pari viikkoa sitten, kun yhtäkkiä huomasin että altaassa oli taas aikaa keskittyä omaan tekemiseen. Kaikki sujui kuin vähän hidastettuna ja vesituntuma on "paksu", vähän kuin hakisi otetta geelistä. Pitäisi varmaan suoriutua uimaan joku testiuinti 400m, 1000m etc. Todennäköistä on kuitenkin, että kestävyys on yhä aikalailla hukassa.
Tänä aamuna kävin Pirkkolassa uimassa Heltri kaudenpäätösjuhlista elvyttävän setin:
vr+4x100(50kylkipui50ui)+4x200(lättpull/pull/lätt/ui)+2x100(50potk50ui)

Ps. Kuvassa Powertap navan sisäistä elämää. Pistin eilen tuoretta paristoa sisään, kun mittaus oli jo pari kertaa sammunut viileässä ulkoilmassa ajellessa.

Ps2. Eilen tosiaan pidettiin trikauden päätösseremoniat puheenjohtajamme kämpillä. Mukaan tarttui Suunnon Ambit2 laitos ja pelipaitaa. Kiitoksia kaikille seuralaisille luottamuksesta!

1 kommentti:

Pia kirjoitti...

Onnea Jupis! Palkinto meni just oikeaan osoitteeseen!