29.5.2013

Tositoimissa taas

Viime viikolla pääsin taas kisameininkeihin Heltri Cupin duathlonin merkeissä, 4km juoksu-20km pyörä-4km juoksu.... tämä on just se pahin matka.....
Pari edeltävää viikkoa oli mennyt aika sekalaisen treenin merkeissä, joten odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla.
Eka juoksu lähti alkuruuhkan jälkeen ihan OK, ehkä vähän liiankin kovaa sillä kärjen kovat raastajat eivät olleet paljoakaan edellä ekassa vaihdossa. Pyöräilyssä tuntui, että puuskittainen jokasuunnasta tullut tuuli hyydytti menon kokonaan, ei vaan saanut mitään taakia päälle.. vai oliko edeltävä juoksu vaan syynä? Jokatapauksessa kovia vetotreenejä en ole juurikaan suoriutunut nyt keväällä tekemään erinäisistä syistä. Pyörässä keskiteho 5W korkeampi kuin viime elokuun rykäsyssä, mutta aika 40sek hitaampi (35,8km/h).
Toinen juoksu oli sitten perusmättöä. Menojalka oli jo aika väsynyt ja sijoitus heikkeni parilla pykälällä. Ihan OK suoritus kuitenkin, jospa se kone alkaisi tästä vähän aukeamaan. Tässä tulokset.

Eilen sitten ensimmäisen rykäsyn kimppuun Kuusiksella....
Reitit olivat vähän uudistuneet aikaisemmista vuosista, mutta se ei haitannut tahtia. Nyt ollaan todnäk vähemmän häiriöksi muille rannalla oleville.
Uinnin aloitin laiturinnokasta ulkolaitaa pitkin edeten. Sanoin ennen starttia, että vedän rennosti IM-vauhdilla ja siltä se meno tuntuikin. En tiedä miten paljon osuutta oli uudella ja nopeaksi väitetyllä märkäpuvulla, mutta uinti tuntui todella hyvältä, rauhalliselta ja kontrolloidulta.  Sijoituskin näytti olevan ihan kohtuullinen.
Suht nopealla vaihdolla tällä kertaa liikenteeseen, jätin sukatkin laittamatta jalkaan. Tuuli oli taas todella puuskittaista ja tuntui ettei päässyt etenemään. Muutaman ohituksen tein, eikä takaakaan tullut ketään ohitse. Pyöräaika oli kuitenkin minuutin nopeampi kuin viikko sitten duathlonissa ja tehoa 12W enemmän! Omassa mittarissa aika 32:36/36,9km/h.
Juoksuun lähdössä tunsin olevani ainakin 100v vanha ja pari nopeampaa oman sarjalaista (grr ;-) pyyhälsi heti ohitse. Eka kilsa kuitenkin 4:03min/km, joka nyt ei ole kovinkaan huono väsyneelle veteraanille. Kääntöpaikan lähestyessä ihmettelin suuresti kun edessäni oli yllättävän vähän kisaajia, ehkä tässä on jotain valoa tunnelin päässä nähtävissä?
Loppuaika 1:10:47 ja tässä vielä kokonaistulokset.

Lopuksi vielä viime viikon rykäsyt. Tämä viikko jäänee aika paljon ainakin määrissä ja ensi viikolla sit taas kisameininkiä Sääksellä perusmatkan merkeissä.

Ma Juoksu 7,1km peruslönköttely
Ti Duathlon 4-20-4 1:08
Ke Kahvakuula 18min
(ip. Hieronta 1h)
To Juosten hallille 3,5km + Uinti 2600m sis 22x50m II/III
Pe Juoksu 46min vaunun kanssa + kahvakuula 45min
La Pyöräily 149km/5:27 PK sis. parit 30sek vedot
Su Avovesiuinti Kuusiksella 1h/3100m PK

Total 11:24

Ei kommentteja: