5.12.2012

Hiljaiseloa

Blogausrintamalla on ollut hiljaista viimeaikoina. Pääasiallisena syynä ettei ole uudelleen pintaannousseen flunssan takia mitään raportoitavaa. Tukkoisuutta ja kurkkukipua nyt jo toista viikkoa ja luonnollisesti reenit jäissä.
Onneksi tässä ei ole kuitenkaan vielä suurempia paineita, kevääseen on vielä matkaa. Hiihtokauden korkkaaminen tosin alkaa jo kovasti kutkuttaa.

Viime viikonloppuna kävin kuitenkin perinteisissä sisälennokkien Suomen Cup kisoissa Loviisassa. Melkoisen haastavaa hommaa lennättää tuommoisia pari grammaisia kumimoottorilla lentäviä vehkeitä vrt. esim 5centin kolikko 3,92g . Paljon olisi vielä opiskeltavaa trimmauksessa ja kumin käsittelyssä että pääsisi edes kansalliselle huipputasolle.
Videossa lentää pari kuninkuusluokan F1D konetta (punarunkoinen minun). Koneiden minimipaino on 1,2g ja sen lisäksi voimanlähteenä roimat 0,6g kumia. Huiput lennättävät ko koneilla lähemmäs 40 minuutin aikoja isoissa yli 30m korkeissa halleissa. Mun paras scooraus toistaiseksi 13:36, en tosin ole noin isossa hallissa koskaan päässyt lennättämään. Tuloksena kuitenkin kolme podiumpaikkaa eri luokissa.

Ei kommentteja: