9.8.2012

Kohti Kuopiota

Aika on mennyt taas nopeasti ja huomenna olisi lähtö kohti Kuopiota ja kilpailuja. Jonkin näköistä treeniä on tullut väännettyä, josta esimerkkinä edellinen viikko. Vähän jotenkin vaikeaa on ollut päästä hyvään harjoitusrytmiin Rothin jälkeen. Erityisesti ongelmaa on tuottanut anaerobinen puoli, koska siellä ei ole tehnyt mieli käydä ja tulokset on sitten nähtävissä treenikilpailuissa.
Itseasiassa viime viikon 20km temmon ajoin kuitenkin ennätysaikaan. Alku maltilla ja toiselle kierrokselle piti kiristää, mutta ukko piiputti ja polveenkin sattui, joten ylämäkiin ei saanut oikein taakia alle. Suurinpiirtein samaan aikaan kuitenkin molemmat rundit ja oman ennätyksen parannus noin 15 sekkaa.

Tällä viikolla taas vedettiin kauden viimeinen cupin rykäsy Kuusiksella. Uinti meni ihan OK kontrolloidusti, mutta kovin punaiselle ei vaan kyennyt vetämään. Pyörällä taas ajoin ekan vitosen liian kovaa ja se kostautui loppuosalla. Juoksun maltoin aloittaa suht rauhallisesti ja meno tuntui nyt jopa paremmalta kuin kesäkuun rykäsyssä. Puristusta ei kuitenkaan saanut ollenkaan ja sykkeet oli varmaan 10 pykälää matalammat kuin millä olen aikaisemmin pystynyt rykäsemään. Huonoa kuntoa vai miehen vanhuutta?

Katotaan La mihin veto sitten riittää. Kuopiossa on mahtavat määrät porukkaa viivalla ja toivottavasti tunnelma sen mukainen. Viimeksi olen kisannut Kuopiossa 2009? jolloin mentiin vielä vanhalla reitillä. Alkuperäinen suunnitelma oli ajaa wanhalla maantiepyörälläni, joka majailee Kuopiossa, mutta mukaan lähteekin nyt tri-pyörä viimeisimmillä kilkkeillä ;-) joten ei tule liikaa annettua tasoitusta.

Ma Juoksu  9,1km intervalleja 4x1000m (4:42-4:05min/km)
Ti Heltri cup 20km tempo 31:17 + siirtymät pyörällä 40km
Ke ap. Juoksu 7,1km PK
ip. Uinti Seurasaaren ympäri 3400m. Kova aallokko!

To Maantiepyöräily 57km PK
Pe Lepo
La Juoksu 14,9km PK 
Su Maantiepyöräily 54km sis 3x10:00 (5:00pal)


Total 10:25

Ei kommentteja: