24.6.2009

Rykäsy nro 2.

Noniin, johan se mollikka alkoi paistamaan kisapäivänäkin!
Kuusiksella oli hienossa kelissä huikeat 50 kisaajaa raastamassa.

Uinti oli semi OK, ekan poijun jälkeen jäin vähän pussiin ulkolaidalle ja en päässyt uimaan ihan optimaalista linjaa. Loppusuoralla sitten aurinko paistoi kivasti vastaan ja ei ollut suurta havaintoa oikeasta reitistä. Rannalle kuitenkin löysin. Reitti oli sama kuin ekassa rykäsyssä, pikkuisen aikaisempia vuosia lyhyempi siis.
Eka vaihto OK, tällä kertaa ei tarvinnut alkaa pukeutumaan extraa.. heh he. Sukat kuitenkin laitoin jalkaan, ettei tulisi hiertymiä ennen lauantain Kiskon kisaa.

Pyörällä pääsin nyt oikeastaan ensimmäistä kertaa urallani starttaamaan "kuumassa ryhmässä" ja se olikin sitten hienoa rallia. Melko nopeasti muodostui n. 6 kuskin ns. "Stubbin juna" :-D
Tunnelma oli porukassa välillä melko tiivistäkin ja oli vaikeaa pysytellä peesirajoissa. Pyrin kuitenkin ottamaan oman kaistan ja erityisesti ylämäkipätkillä viihdyin kärkipaikalla.
Toisella kierroksella Kuninkaanmäessä pistin sit urut auki ja pääsin porukan keulista vaihtoon.

Hyvä vaihto, mutta molemmat pohkeet meinasi krampata totaalisesti juoksun alkuvaiheissa. Ajattelin jo etten pääse kävelemättä edes ekalle sillalle saakka. Kiukulla kuitenkin eteenpäin.
Pari kaveria meni taas heti ohitse, mutta lopun porukan sain pidettyä takana. Juoksun loppuvaiheissa "tappomäen" jälkeen pääsi jo ihan hyvään flowhunkin.

Varmaan paras kisa mulla ikinä, tuntui kyllä todella pahalta, mutta sain kaiken irti koneesta. Erityisesti pyöräilyssä alkaa vauhtia löytyä, mutta juoksu on suurinpiirtein viime kesän tasolla. Elimistö oli illan ja vielä tän aamunkin melko sekaisin, mutta jospa tämä tästä hiljakseen...

Uinti 12:xx AVG 165
Pyörä 31:20 AVG 185 (38,7km/h)
Juoksu 22:00 AVG 185
Total: 1:07:57 AVG 181

La sit Kiskoon varttimatkalle! Seuran atleetteja on myös viikonloppuna kisaamassa Nizzassa ja viikon päästä itse Stubinaattori on tulessa Frankfurtin Ironmanilla. Mies on kyllä hyvässä iskussa ja toivottavasti rykäsee hyvän ajan, menisköhän reippaasti alle 11h?

Ei kommentteja: