27.6.2009

Kisko Triathlon

Päivä alkoi hienosti. Heräsin, menin vessaan ja vedin aurinkorasvat pintaan... vasta sitten avasin ikkunat ja huomasin että sataa...
Noh, kisakeli oli kuitenkin ihan OK, lämmintä ja kevyttä tihkusadetta paikoitellen. Suurin tappio lienee että pyörä meni taas pesukuntoon.
Väkeä Kiskossa oli tällä kertaa ennätysmäärä, perusmatkalla huikeat 60 kisaajaa + 53 sprintissä ja vielä joukkuekisaajat päälle.

Uinnin alku meinasi osaltani mennä totaalisesti persiilleen. Parin minuutin uinnin jälkeen juutuin ruuhkaan, lasit huurtui enkä nähny mitään ja jengi ui päältä useamman kerran (keskeyttäminen kävi jo 2 sekuntia mielessä)... vedin liinat kiinni toviksi ja päästin pari kaveria ohitse siirtyen samalla ulkolaidalle uimaan. Oliskohan reilu puoli minuuttia tullut tupeksittua? Loppu uinti meni sitten onneksi ihan vauhdikkaasti ja olin rannassa about samaan aikaan kuten edellisenäkin vuonna.
Pyörällä aloitin sitten rykimään porukkaa kiinni. Ihan semi-OK kulki, mutta toivoin paria minuuttia kovempaa aikaa. Lieviä vaikeuksia oli kun toinen nivunen hankautui ikävästi ja jouduin toisella kierroksella ajamaan pätkiä pystymmässä asennossa.
Juoksu lähti tooosi tahmeesti liikenteeseen, erityisesti toinen kankku tuntui räjähtävän ja pohkeet oli todella pinkeänä. Pystyin kuitenkin pitämään eron edellämeneviin suht hyvin ja aloin hitaasti saavuttamaankin. Toisella kiekalla sain vähän kiihdytettyäkin (kiitos hurjan kannustusjoukon joka tsemppasi kovasti jahtaamaan TowelMasteria ), tai ainakin pidettyä vauhdin ja raahauduttua maaliin vaikka todella pahalta tuntuikin. Positiivisena yllätyksenä juoksu oli pari minuutia budjetoitua nopeampi.

Uinti 24:23
Pyörä sis. molemmat vaihdot 1:16:04 (pelkkä pyörä 1:13:34 keskari 35,1km/h)
Juoksu 42:38
Total 2:23:05

Tulokset kokonaisuudessaan

Lievänä jälkispekulaationa kisan alla oli aika kova viikko: Su pyörällä tiukasti Solvallan mäkiä, Ti übermaksimaalinen sprinttiRykäsy ja La Kiskon perusmatka. Olisko jalat kuitenkin olleet vähän väsyneet? Ainakin takareidet ja pohkeet on olleet melkoisen kireällä koko viikon.
Noh, nyt viikko lepuutusta ja sitten kiihdytys kohti Joroisen puolikasta. Ihan hyvältä näyttää!

4 kommenttia:

Puolimatkassa kirjoitti...

Hieno kisa! Itse menin illalla oluelle ja kirjoittelen vasta huomenna lisää omia manailujani!

Tsemppiä kiskoon. Minä alan juoksemaan.

Puolimatkassa kirjoitti...

eiku Joroisille %)

kape kirjoitti...

Jätkä on kovassa kunnossa! Mikä on tavoite Joroisilla (vai voiko sitä vielä julkistaa..)?

Jupis kirjoitti...

Kiitoksia Eero hyvästä kirityksestä!

Täällä luotetaan champagnen maakunnasta tuleeseen palautumisjuomaan!

Joroisilla vois yrittää 5h alitusta. Tiukkaa kyllä tulee olemaan...
Tulehan Kapekin jotkut kisat vetämään tai edes Kuusikselle naatiskelemaan.