20.5.2009

Tempo kertoo totuuden Part II

Tiistaina tuli taas tempoiltua HeltriCup 20km tempon merkeissä.

Tuuliolot oli tällä kertaa OK, mutta lievä tihkusade painoi päälle erityisesti reitin pohjoispäässä.
Starttasin taktiikan mukaan suht maltillisesti. Jalat kuitenkin tuntuivat yllättävän pehmeiltä ja vauhti ei ihan päätähuimaavalta, odottelinkin milloin väkeä alkaa lappamaan ohitse. Yllätys oli suuri kun mittari kertoi ekan kierroksen ajan olleen jopa reilu 10s nopeampi kuin pari vkoa sitten 10km tempossa. Toiselle kierrokselle lähtiessä alkoi polkeminenkin maistumaan paremmalta ja kierroksen loppupuolella sain selkeästi lisävoimia kun näin 2min edeltäni lähteneen Jarin selän lähestyvän uhkaavasti edessä. Loppusuoran painoin sitten niin kovaa että paikatkin tuntuivat irtoavan hampaista. Ajassa on parannusta vuoden takaiseen 1:40 ja kierrosajat pysyivät tasaisina. Treenaaminen tuntuisi kannattavan!

1. kierros 16:07 176bpm
2. kierros 16:05 181bpm
Maali 32:07 avg 37,3km/h (virallinen aika) ja Viralliset Tulokset

Pyörässä oli nyt uusi Syntace C3 komentokeskus, joka tuntui erittäin hyvältä. Ajoasento on ~2cm pystympi kuin ennen, mutta vastineena tuntuisi tehoja saavan paremmin ja ajomukavuus on parantunut. Ja painoakin lähti pyörästä samalla 200g!
Asennusoperaatio olikin sitten toinen juttu. Kaapeleiden veto rungon sisään oli todella tuskainen operaatio ja teki jo mieli jossakin vaiheessa tuikata koko pyörä tuleen.

2 kommenttia:

Puolimatkassa kirjoitti...

Tydyy!

Jätkähän lentää! En taida enää pysyä perässä... pitää siis joskus jälleen treenata :)

Anonyymi kirjoitti...

En minä sun kuntoa epäile:-) mutta olen ite tänä keväänä huomannut että kyllä tt-kalustollakin vähän saa hyviä...

Kelpo veto joka tapauksessa!
-jv