6.11.2014

Muutoksia arkeen

Viimeiset kaksi vuotta ovat menneet nopeasti kotihommissa jälkikasvua hoitaessa. Välillä on ollut aika rankkaa, mutta kuitenkin palkitsevaa ja molemmin puolin opettavaista aikaa. Ainutlaatuinen mahdollisuus ja päivääkään en vaihtaisi pois!
Tällä viikolla oli kuitenkin edessä paluu arkeen, sillä aloitin taas päivätyöt eräässä terveydenhoitoalalle ohjelmistoja tekevässä yrityksessä. Tehtävänimike on ohjelmistotestaaja ja edessä on runsaasti haastetta minulle täysin uudentyyppisen ohjelmiston parissa. Ensimmäisten päivien jälkeen jäi vähän fiilis ettei ollenkaan haittaisi, jos olisi lääkiksen opintoja alla ;-)

Treenien kannalta tämä tarkoittaa ainakin sitä, että työmatkatempo alkaa nyt pyörimään ja sitä myöten tulee vähän rotia elämään. Työmatkaa kertyy reilu kymppi suuntaansa vähän reitistä riippuen ja tarkoituksena olisi ajaa ympäri vuoden ihan härskimpiä vesi/räntä kelejä lukuunottamatta. Kohtapuoleen pääsen tosin testaamaan sadekamppeitten toimivuutta, sillä taivaalta tulee mukavasti lähes nolla asteista snadisti geelimäistä tavaraa...

Ei kommentteja: