10.7.2011

Kisastudio

Tänään piti olla mun kauden 2011 pääkisa Rothissa, mutta sattuneesta syystä jouduin perumaan osallistumiseni  jo keväämmällä ja ehkä ensi vuonna sitten uusi yritys. Nyt kotosalla pyöriikin kisastudio ja jännään Rothissa sekä Sveitsissä raastavien seurakavereiden matkaa! Hyvältä näyttää toistaiseksi, vielä kun juoksu saadaan maaliin saakka!
Pari hurjaa ME aikaa näjöjään syntyi jo Rothissa. Huh huh.

Vauvakuvioiden takia en myöskään lähde tänä kesänä Joroisille, mutta kalenterissa on vielä mukana Kuopion varttimatka ja todnäk Tampereen pitkän matkan EM.
Kondis tuntuu tällä hetkellä suht hyvältä, parin viikon pyöräilemättömyys tosin havaittavissa mutta juoksu alkaa olla jo paremmassa mallissa. Nyt vaan jos saisi vireen jotenkin pysymään elokuulle saakka.
Syksylle tulee sitten pari juoksutapahtumaa Pääkaupunkijuoksun puolikkaan ja Vantaan Maratonin muodossa. Ainakin Vantaalta tavoittelen reipasta ennätyksen parannusta, maratonharjoittelu kun ei vie niin paljon aikaakaan kuin triathlon.

Lauantaina kisattiin HeltriCupin 20km tempoajot Kuusijärvellä. Alunperin ohjelmassa piti olla Solvallan mäkitempo, mutta solvallantien tietöiden takia jouduimme siirtämään kisat Kuusikselle.
Starttasin ekana matkaan melko kylmiltään. Eka kierros meni ihan Ok tuntuisesti 15:40, mutta toisella rundilla ei löytynyt enää puristusta joten hyydyin lukemiin 31:34. Kyseessä on kuitenkin oma ennätykseni, mutta tällä kertaa tuntui kuitenkin hieman pettymykseltä, sillä paukkuja pitäisi olla hieman parempaan. Tulokset.

Tässä vielä viikon muut suoritukset:
Ma Cyclokross 25,4km sis. nousu pari kertaa Paloheinän huipulle
Ti Lepo
Ke Juoksu 12,7km TV ironman vauhtinen
To Lepo
Pe Cyclokross 12km + juoksu 4,5km
La 20km Tempoajo 31:34 + uintia ilman märkäpukua 1500m
Su Pyöräily 51km PK
Total 6:16

Ei kommentteja: