5.8.2009

Visiitti etelänaapuriin

Kisaan lauantaina Virossa Otepäässä Pühajärve Triatlonissa puolimatkalla (1900/90/21,1). Kisa järjestetään tällä paikalla nyt ensimmäistä kertaa, mutta järjestelyporukalla on kokemusta aikaisemmasta Paiden kisasta, joten lupa on odottaa hienoa tapahtumaa.
Ennakkotietojen mukaan reitti pitäisi olla melko mäkinen, pyörässä nousumetrejä 1100m vrt. viime vuonna käymääni Sveitsin IM puolikkaan 880m ja Joroisen 460m.
Kisäjärjestäjä kertoi että ei se kuitenkaan paha ole, Ain-Allar ajaa kuulemma koko reitin isolla limpulla lävitse PK vauhtia ja se limppuhan on tunnetusti 58 piikkinen. Itse en kuitenkaan tunne olevani ihan vielä samalla tasolla Hawaijin 2008 nopeimman pyöräsplitin ajaneen wattimonsterin kanssa, joten olen mitä todennäköisemmin lähdössä liikenteeseen maantiepyörällä varustettuna tynkä aerotangolla. Mun Lookki on kuiteskin ~1,5kg kevyempi ja vähän iisimmillä välityksilläkin varustettu kuin tri-pyöräni.
Kisasta en lähde tavoittelemaan superaikaa, vaan enemmänkin ehjää suoritusta, lisää kisakokemusta pidemmältä matkalta ja erikoisten rusketusrajojen syventämistä.

Uintireitti
Pyörä
Juoksu

2 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Hyvää kisareissua muista että Ainin ratas on melkein yhtä painava kuin sun mäkipyörä joten nousuissa etu on selkeesti sulla ;)

perttu kirjoitti...

Lisäksi jos/kun pystyt 10min tasoituksen turvin pesemään Andrus Veerpalun uinnissa niin saat Jaan Kirsipuun (moninkertainen TdF ja Vuelta etappivoittaja ja Viron mestari) selän pyöräilyyn.