18.12.2019

Muutoksia kaudelle 2020

Syksy on näköjään lipsahtanut kirjoittelematta mitään. On tässä kuitenkin tapahtunut paljon asioita, jopa enemmän kuin monena aikaisempana kautena... ehkä siksi en ole ehtinyt kirjoittelemaan...

Uusi tiimi, 4Speed Triathlon team

Loppukesästä aloimme muutaman treenikaverin kanssa keskustelemaan uudesta triathlontiimistä. Olimme kaikki samantyyppisessä elämäntilanteessa kuuluisien ruuhkavuosien keskellä, mutta kuitenkin tavoitteena oli tehdä sporttia tavoitteellisesti/suunnitelmallisesti muu elämä huomioiden. Meillä oli vaikeuksia sitoutua seurojen tarjoamiin yhteistreeneihin, sekä ylipäätään löytää sopivanvauhtista treeniseuraa. Hawaijin IM viikonloppuna julkistimme uuden 4Speed Triathlon tiimimme, jolla mennään kohti ensi kautta. Ensimmäisellä kaudella remmissä on mukana 15 jäsentä. Seuratkaahan menoa IGssä @4speed_triathlon ja seuran blogissa!

Viime viikolla julkistimme ensimmäisen yhteistyökumppanimme Nordic TeamWearin, jonka edustaman Dæhlie tuotemerkin asuja tulemme käyttämään ensi kaudella. Merkki on enemmänkin tuttu hiihtovarusteistaan, mutta heiltä löytyy myös huippuluokan asut triathloniin ja pyöräilyyn. Toivottavasti Norskien vauhti tarttuu vähän meihinkin! Uudet tiimivärit julkaistaan ensi vuoden puolella.  

Treenikatsaus

Syyskauden treenit ovat pyörineet ihan OK maltillisilla määrillä. Terveystilanne on tällä kertaa ollut hyvä, isommilta flunssilta on nyt perheessä säästytty. Perinteiseen tyyliin olen yrittänyt kuntouttaa jalkoja, jotka tyypillisesti aina loppuvaiheissa kautta alkavat rajoittamaan menoa.
Viikon perussettiä on ollut 2-3pv vko työmatkapyöräilyä, parit n tunnin Zwiftailut, kaksi lyhyttä juoksua, yksi uinti ja kaksi lihaskunto/liikkuvuus harjoitusta. 

Kisat 2020

Taaloja ei ole vielä sisällä minnekään, mutta startteja on suunnitelmissa. Kauden aloitus todnäk Tuusulassa ja siitä sitten Lahden IM puolikkaalle. Loppukesän kohtalo on eniten auki. Mietinnässä comebäk täydelle matkalle Tahkolla tai puolikasta Joroisella. Myös Oittaan SM perusmatka kiinnostaa. Perinteinen Kisko olisi siis jäämässä väliin tällä kertaa. Let's see.

Ei kommentteja: